26-05-2011
Stilige skillevegger av lerret
- til konsentrert lek
Av og til trenger ungene kriker og kroker de kan dukke ned i og konsentrere seg i lek og rolig aktivitet. Da er skillevegger gode å ha. Slike kan en lage selv av ferdig oppspente lerret på trerammer. Ved hjelp av minst tre lerret, hengsler og skruer har man raskt en fin krok.

Man kan lage skillevegger av hvite lerret - slike man vanligvis maler på. De kan man få tak i billig i ulike størrelser på Clas Ohlsson eller Søstrene Grene. Disse kan barna selv male og dekorere hvis de vil.

Lerret med ferdig trykk kan også brukes. Billige, likevel fine, kan man finne på Plantasjen, Kid... og mange steder. Noen av de fineste jeg har sett i det siste var på Søstrene Grene. Lerretene på bildet er fra Living (69,- pr stk.) Det er fire stk. med bladmotiv - to er skrudd fast til hverandre mens to er festet med hengsler. 

Skilleveggene er lette, lar seg lett flytte og kan stå på både bord og golv. Er de høye nok kan de brukes til kulisser til teater og som bakgrunn til utstillinger eller intallasjoner i samlingsstunden. Trenger man dem ikke en periode er det bare å klappe dem sammen og stue dem vekk. De er svært dekorative og kan være en god hjelp til å skape inviterende rom og lekekroker.Dette trenger du:
- Lerret (Med ferdig trykket motiv eller hvite)
- Små skruer
- Hengsler (Mange små eller lange)
- Drill eller skrutrekker
- 10 minutters monteringstid


Lange hengsler (eller flere små) får du kjøpt i vanlige jernvarehandler
 

Baksiden av skilleveggen. Den kan evt. brukes til utstillingsvegg


Dinosaurene er i stoff - kjøpt på Nille

 
 

News


ArkivDesign by In Obscuro