01-09-2011
Fantasifantasten på facebook

For en tid tilbake innså jeg behovet for å ha et sted å henvise til når jeg holdt kurs - et sted for oppskrifter, ideer og inspirasjon. Da ble denne hjemmesiden til. Etterhvert har jeg fått kommentarer på at det hadde vært fint for lesere å kunne kommentere - slik som i en blogg. Siden jeg ikke skriver like ofte som en blogger, har jeg valgt å holde på hjemmesiden. (Litt deilig med en side uten reklame og andre forstyrrende elementer) Likevel ser jeg poenget og har derfor opprettet en facebookside der alle er mer enn velkommen til å kommentere. 

Siden på facebook har nå eksistert i et halvt års tid. Der legges ut nyheter fra denne siden så snart de er klare, men ikke bare det...  

Du finner også innlegg man ikke finner på hjemmesiden og mange album med bilder til inspirasjon. Her har vi dessuten kontakt med en rekke bloggere og skribenter som jobber med barn over hele verden. Det er mye spennende som foregår der ute. Vi formidler kontakt til hverandre, utveksler ideer, kommenterer og lar oss inspirere av hverandre. 

Søk opp fantasifantasten på facebook du også, slå til med en "liker" og du kan være med å kommentere, dele og få tips og ideer til en kreativ hverdag med barn.

News


ArkivDesign by In Obscuro