02-12-2012
Velkomstnisser
Når julen står for døren er det hyggelig å lage et ekstra flott inngangsparti. I år har jeg fått hjelp av fantasifantastiske barn til å lage noen sjarmerende velkomstnisser av spikkede pinner, litt maling og ull.

Vi samlet først et knippe med pinner i skogen. Vi valgte de som hadde en kvist som stakk ut slik at nissene våre kunne få skikkelige nesegrev.Mens bålet knitret i vinterskogen fjernet vi bark og spikket på dem... ren meditasjon! Vel hjemme igjen fikk pinnene en times tørk foran ovnen. Så var de klare for litt maling. Vi malte ansiktet i hudfarge og lua før vi lot malingen tørke. Deretter malte vi på øyne og munn, men for yngre barn er det lettere å tegne detaljene med vannfast tusj.  

Til slutt limte vi på detaljer som hår, skjegg og topp på lua med limpistol. Noen fikk skjerf og genser, mens andre fikk beholde kappe og lue av grønn mose.Nissene ble plassert i potten ved inngangsdøren og ønsker våre julegjester velkommen.

Ideen til nissene fant vi på nettet via denne bloggen, men vi laget vår vri. De ble personlige, litt komiske og var morsomme å lage! 

News


ArkivDesign by In Obscuro